Affiliate Disclosure

Affiliate Disclosure: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar från Amazon eller andra samarbetspartners. Det vill säga när du köper en produkt med hjälp av länkarna nedan får vi provision. men det kostar dig inget extra. Om du köper någon produkt med hjälp av de angivna länkarna tackar vi dig på förhand!


Affiliate Disclosure

När vi länkar till produkter och tjänster kan dessa länkar vara anpassade sk. affiliate-länkar. Om du klickar på någon av dessa affiliate-länkar och gör ett köp inom en viss tidsram kommer Vi att tjäna en liten provision. Provisionen betalas av återförsäljarna.

Här är ett exempel: Om Vi länkar till min favoritgrönsaksskalare och du klickar på den länken och genomför ett köp inom de närmaste 24 timmarna, kan Vi få en provision på mellan 1 och 10 procent av din totala beställning.

Vi är noga med att länka till produkter och återförsäljare som jag själv använder och rekommenderar. Dessa affiliate-program använder cookies för att spåra besök i syfte att tilldela provision på dessa försäljningar. Intjänade pengar håller Swaikitchen.com i gång och låter oss göra det vi älskar. Tack för ditt stöd!

TD Banner AYR SE 768x150 1

AFFILIATE PROGRAM DETALJER:

Som Amazon Associate tjänar vi på kvalificerade köp gjorde på www.amazon.se

Swaikitchen.com är också medlem i följande affiliate-annonseringsprogram:

dessa program låter oss länka till ett antal välrenommerade webbplatser som ett sätt att tjäna reklamavgifter.

cropped android chrome 512x512 1

Missa aldrig ett recept igen!

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE NYHETERNA, RECEPTEN &TIPSEN, PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close