Affiliate Disclosure

Affiliate Disclosure: Det här inlägget kan innehålla affiliate-länkar från Amazon eller andra samarbetspartners. Det vill säga när du köper en produkt med hjälp av länkarna nedan får vi provision. men det kostar dig inget extra. Om du köper någon produkt med hjälp av de angivna länkarna tackar vi dig på förhand!


Hallå där, kära läsare

Vi tror på att vara så ärlig och så transparenta som möjligt och med det i åtanke skulle jag vilja ta en sekund och förklara vad Affiliate Disclosure & affiliatelänkar är och hur vi använder dem här på denna sajt.

Affiliate Disclosure är engelska och den direkta svenska översättningen är ”Samarbetes Avslöjande”, (Uppenbarande eller Upptäckt). Inget utav de orden tycker vi utgör någon vettig beskrivning, så vi använder oss av den engelska termen Affiliate Disclosure istället. Den är väl vedertagen online.

Snabbförklaringen

En del länkar här på sajten är affiliatelänkar (även kallade reklamlänkar), framför allt sådana till produkter eller butiker.

Om du som besökare klickar på en sådan länk och hamnar hos en butik så kommer vi att kompenseras om du skulle köpa något. Alltså bara om du köper något. Och det innebär inget mer för dig än att du stödjer oss och vårt fortsatta arbete med sajten. Du betalar alltså samma pris för produkten.

I de fall där vi recenserar eller testar en specifik produkt så har vi inte fått betalt för att testa. Utan vi använder oss av en affiliatelänk om du skulle vara intresserad av produkten.

linas728x90

Några partners vi samarbetar med

Längre förklaring om Affiliate och Affiliatesamarbeten

En affiliatelänk är som en vanlig länk, alltså sådana som hela internet är uppbyggt kring. Den enda skillnaden är att personen som delade länken kan få kompensation för eventuella köp som du gör i en butik.

Det är alltså som en sorts reklam. Fast skillnaden mot till exempel bannerannonser är att för dessa kan man som sajtägare få betalt bara du ser annonsen eller om du klickar på den. Vid affiliteannonsering så måste det ske en transaktion för att kompensation ska utbetalas.

Cervera728x90

Är alla länkar (till produkter & butiker) på sajten affilitelänkar?

Kort och gott, Nej!

De allra flesta länkarna är interna och leder dig vidare till relaterad information. Vi länkar också i vissa fall till referenser, dessa länkar är reklamfria men webbsidan de leder till kan innehålla reklam.

Hur stor är ersättningen från butiken?

Bra fråga men tyvärr är svaret både långt och komplext.
Men kortfattat man man säga att beroende på partner, produkt, kampanj m m så ligger den sk kickbacken ifrån affiliatelänkar på ca 5-10%. D v s köper du något för 300kr, får vi 15-30kr.
Kanske inte summor som man säljer sin själ för direkt.

Varför vi använder oss av Affiliatelänkar & Samarbeten?

Det kostar pengar att driva en sajt som den här. Först och främst allt det tekniska. En domän, ett tema och plugins för frontend sedan webbhotell för backend. Det krävs också vissa program och tjänster för att på bästa möjliga sätt kunna producera allt material. Dessutom tillkommer då tid för att skriva alla texter. Allt kostar pengar!

Att kunna leva på en sajt som denna går inte, så vi ser vår reklam mer som en service till våra läsare.
Vi tillhandahåller tips om vad och vart du kan hitta produkter som vi tror ni kan få glädje av.

Så klicka gärna och med gott samvete om att ni stödjer en mycket liten företagsverksamhet

Lite mer formellt

Genom att använda vår webbplats samtycker du härmed till vår Affiliate Disclosure och godkänner dess villkor.

Länkarna på vår webbplats kan leda till externa webbplatser, som endast tillhandahålls för bekvämlighet. All information eller uttalanden som förekom på dessa webbplatser är inte sponsrad, godkänd eller på annat sätt godkänd av Swaikitchen. För dessa externa webbplatser kan Swaikitchen inte hållas ansvarigt för tillgängligheten av eller innehållet som finns på eller genom det. Dessutom har eventuella förluster eller skador uppstått vid användning av detta innehåll eller internet i allmänhet

Amazon Associate

swaikitchen.com är en deltagare i Amazon Services LLC Associates-programmet, ett affiliate-annonseringsprogram som är utformat för att tillhandahålla ett sätt för webbplatser att tjäna reklamavgifter genom att annonsera och länka till Amazon.com.

cropped android chrome 512x512 1

Missa aldrig ett recept igen!

ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE NYHETERNA, RECEPTEN &TIPSEN, PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

Close
Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
Close