Kontakta oss gärna!

Om du har något som saknas, letar efter något specifikt, har frågor, idéer, feedback eller något annat du vill diskutera eller dela med dig av, så är du välkommen att höra av dig.

Innan du kontaktar oss!

Trots vår entusiasm för att prata med våra besökare, ber vi dig vänligen att titta på detta innan du spenderar tid och energi på att kontakta oss (det går helt enkelt snabbare). Hittar du inte det du letar efter, finns vi här för att hjälpa dig.

Vanliga frågor

Letar du efter en specifik rätt/recept?

Använd sökfunktionen genom att klicka på det lilla förstoringsglaset i det övre högra hörnet på sidan. Du kan sätta in nyckelord, namn på rätter eller till och med en ingrediens den innehåller för att få fram alla relevanta recept. Om du inte hittar det du söker, är du välkommen att kontakta oss.

Ska du resa till Thailand och vill ha rekommendationer?

Kontakta oss

För att vara ärlig så är vi inte de bästa personerna att fråga.

Visserligen är ena halvan av oss född och uppvuxen i Thailand, men vi bor numera i Sverige.
Vi reser regelbundet till Thailand, men då främst för att besöka familj och vänner, så vår bild av Thailand kretsar kring vissa regioner/platser och mat förstås. Thailand är mycket mer än så och vi håller oss inte ajour med den mest uppdaterade reseinformationen! Det finns bättre reseguider.

Buriram, Thailand

Men för alla andra tänkbara frågor:

  cropped android chrome 512x512 1

  Missa aldrig ett recept igen!

  ANMÄL DIG FÖR ATT FÅ DE SENASTE NYHETERNA, RECEPTEN &TIPSEN, PLUS NÅGRA EXKLUSIVA GODSAKER!

  Close
  Your custom text © Copyright 2024. All rights reserved.
  Close